Македонија

МакедонијаСиндикат

КСС со протест во Куманово

Зголемување на платите согласно зголемувањето на минималната плата, стоп за трансфер од јавен во приватен сектор, К-15 за јавниот сектор,...
МакедонијаСиндикат

Незадоволството од неисполнувањето на барањата предизвика КСС да организира уште еден протестен собир

Неисполнувањето на барањата од страна на Владата, изнуди уште еден протестен собир на Конфедерацијата на слободни синдикати -КСС, кој ќе...
МакедонијаСиндикат

КСС со соопштение до јавноста ги критикува анализите претставени од Хелсиншкиот комитет

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, во своето соопштение остро ги критикува двете анализи, кои беа претставени на настанот, организиран...
1 96 97 98
Page 98 of 98