Синдикат

СветСиндикат

Отворање на Конгресот на ЕТУК

Вчера се одржа отворањето на Конгресот на Европската Конфедерација на синдикати - ЕТУК, на кое се обрати Генералниот Секретар, Лука...
СветСиндикат

САД: Синдикатите платиле за мебелот во канцеларијата на заменик гувернерот на Калифорнија

Даночните обврзници не го плаќаат мебелот во новата канцеларија на заменик гувернерот на Калифорнија, туку синдикатите. Заменикот гувернер на Калифорнија,...
1 139 140 141 142 143 159
Page 141 of 159