Синдикат

МакедонијаСиндикат

СОНК им изрази солидарност и поддршка на синдикати од градинките во Србија

Синдикатот за образование на Србија, Самостојниот синдикат за предшколско воспитување и образование на Србија и ГСПРС Независност, кои се три...
МакедонијаСиндикат

Незадоволството од неисполнувањето на барањата предизвика КСС да организира уште еден протестен собир

Неисполнувањето на барањата од страна на Владата, изнуди уште еден протестен собир на Конфедерацијата на слободни синдикати -КСС, кој ќе...
1 164 165 166 167 168
Page 166 of 168