Синдикат

МакедонијаСиндикат

ССНМ: Неолибералните политики се главниот непријател на работничките права

Работодавачите не се главниот непријател на вработените, туку неолибералните политики што ги регулираат работничките права, вели претседателот на ССНМ, Ѕвездан...
1 165 166 167 168 169 170
Page 167 of 170