Синдикат

UncategorisedМакедонијаСиндикат

МОТ во соработка со ЕУ спроведува проект за зајакнување на социјалниот дијалог

Меѓународната организација на труд, во соработка со Европската Унија, го спроведуваат проектот за зајакнување на социјалниот дијалог. Проектот започна на...
МакедонијаСиндикат

КСС со соопштение до јавноста ги критикува анализите претставени од Хелсиншкиот комитет

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, во своето соопштение остро ги критикува двете анализи, кои беа претставени на настанот, организиран...
1 196 197 198
Page 198 of 198