Синдикат

СветСиндикат

ИТУК: Време е да престане родовото насилство

Глобално, 818 милиони жени се подложени на насилства и вознемирувања, велат од Светската Конфедерација на синдикати. Ова според нив е...
UncategorisedМакедонијаСиндикат

МОТ во соработка со ЕУ спроведува проект за зајакнување на социјалниот дијалог

Меѓународната организација на труд, во соработка со Европската Унија, го спроведуваат проектот за зајакнување на социјалниот дијалог. Проектот започна на...
МакедонијаСиндикат

КСС со соопштение до јавноста ги критикува анализите претставени од Хелсиншкиот комитет

Конфедерацијата на слободни синдикати на Македонија, во своето соопштение остро ги критикува двете анализи, кои беа претставени на настанот, организиран...
1 96 97 98 99
Page 98 of 99