- Advertisement -
ЕкономијаМакедонија

Hi – Tech Corp. и Просветно дело вработуваат…

Hi - Tech Corp. и Просветно дело вработуваат... - Работник
337views

Оглас за вработување во Hi-Tech Corp.! Се бараат оператори и инженери во производство

Hi-Tech Corp.  е водечки Европски производител на eлектронски печатени плочки компанија која постои 38 години, со повеќе од 200 вработени, од кои над 90 се дипломирани инженери и извезува 100% од своето производство на странски пазари, опслужувајќи широк спектар на индустрии (Airbus, Boeing, Bosch, Siemens…) –

Сите детали за огласот прочитајте ги на овој линк.

„Светот на Биби“ вработува лица за продажба

Изложбено-продажен салон „Светот на Биби“, има потреба од продавачи.
Локација: Градски трговски центар – Скопје

-Доколку сте заинтересирани, може да аплицирате тука.

*Оглас за вработување во Вивакс. Се бара: Раководител на сметководство – апликации овде.

*

Оглас за вработување во Просветно дело-Просветно дело има потреба од ПРОДАВАЧ .

Повеќе огласи за работа може да најдете овде.

Извор: Фактор