- Advertisement -

archiveавиокомапнија

СветСветот на работникотСиндикат

Ер Канада отпушта 5,000 работници поради намалениот број на летови

Најголемата канадска авиокомпанија Ер Канада отпушта повеќе од 5,000 стујардеси и стујарди поради намалниот број на летови предизвикани од пандемијата...