archiveавиокомпании

СветСиндикат

Вработените во авиокомпанијата Ер Франс – повторно штрајкуваат

Синдикатот на вработени во холандскиот авиопревозник КЛМ соопшти дека тие денеска повторно ќе штрајкуваат со барања за повисоки плати и...