Најголемиот руски авто -гигант се затвора: Има дава 3,000 долари на сите работници кои ќе дадат доброволен отказ

Најголемиот руски произведувач на автомобили, Автоваз, кој го прекинал производството поради санкциите и недостатокот на компоненти, објавил дека им нуди

Прочитај повеќе