archiveавтоделови

Правда

Босанец го тужи Фолксваген – бара 750 милиони долари оштета

Босанскиот претприемач Нијаз Хастор, сопственикот на компанијата за производство на автоделови „Превент“, на почетокот од неделата го тужел германскиот автомобилски...