- Advertisement -

archiveавтомобили

ЗанимливостиМагазин

Стоп за увозот на стари возила: на улиците само ЕУРО 5 и нагоре

Северна Македонија планира годинава да го забрани увозот на возила под ЕУРО 5 стандард. Ќе се субвенционира купувањето на хибридни...