- Advertisement -

archiveавтомоблска

ПравдаСветСиндикат

General Motors поднесе тужба против Fiat Chrysler

General Motors поднесе тужба за наводно рекетарство против Fiat Chrysler, образложувајќи дека конкурентот со години ги поткупувал одговорните лица во работничкиот синдикат на...