archiveАгенција

ЕкономијаМакедонија

Македонските туристички потенцијали ќе се презентираат преку јутјуб, фејсбук и инстаграм

Визуелно патување низ прекрасни фотографии кои ја отсликуваат убавината, културата и историјата на нашата земја. Вака директорот на Агенцијата за...
ЕкономијаМакедонија

Царовска: Стартува младинскиот додаток, по 3000 денари месечно за вработени во производство до 23 години

Заменичката на Претседателот на Владата задолжена за економски прашања Мила Царовска, заедно со дополнителната заменичка министерка за труд и социјална...
1 2 3 4 5 11
Page 3 of 11