archiveАгенција

ЕкономијаМакедонија

Општина Ѓорче Петров вработува – плата до 37,631 денари

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 13 државни службеници во општина Ѓорче Петров. Се бараат кандидати за раководители,...
ЕкономијаМакедонија

Додаток на платата во висина од 3000 денари ќе добиваат младите до 23 години што се сега, или ќе бидат, вработени во производствениот сектор

Младинскиот додаток во висина од 3.000 денари месечно ќе им се исплаќа на млади вработени лица до 23 години со...
1 2 3 4 5 6 10
Page 4 of 10