archiveАгенција

ЕкономијаМакедонија

Додаток на платата во висина од 3000 денари ќе добиваат младите до 23 години што се сега, или ќе бидат, вработени во производствениот сектор

Младинскиот додаток во висина од 3.000 денари месечно ќе им се исплаќа на млади вработени лица до 23 години со...
1 3 4 5 6 7 11
Page 5 of 11