- Advertisement -

archiveАеродорми

ЕкономијаСвет

Поради пандемијата 200 европски аеродроми пропаѓаат

Поради пандемијата 200 европски аеродроми пропаѓаат, а 280.000 работни места се доведени во прашање. Европската асоцијација на аеродроми (ACI) најави...