archiveактивисти

МакедонијаПравда

Во Тетово вo четврток ќе има протест против поскапувањето на струјата

Активисти од Тетово најавуваат протест поради зголемување на цената на електричната енергија. Организацијата на протестот оди преку социјалните мрежи, а...