- Advertisement -

archiveактивности

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Работници ангажирани на пругата Куманово- Бељаковце бараат исплата на заостанатите плати за април и мај

Работници ангажирани за изведување на градежни активности за реконструкција на железничката пруга Куманово – Бељаковце, како дел од проектот за ...
Правда

Р. Македонија бележи големи постигнувања, Обединетите нации ја интензивираат соработката со нашата држава со конкретни проекти од граѓански интерес

Претседателот на Владата на Р. Македонија, Зоран Заев денеска се сретна со Росана Дуџиак, постојана координаторка на ОН во Р. Македонија....
МакедонијаСиндикат

СОНК е задоволен од организирањето и спроведувањето на протестот, следуваат понатамошни активности

Советот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура - СОНК денеска ја одржа својата осумнаесетта седница. Покрај останатите точки...
МакедонијаСиндикат

СОНК и синдикатот за образование од Кралството Шведска воспоставија билатерални односи

Самостојниот синдикат за образование, наука и култура - СОНК, денеска воспостави билатерални односи со Шведскиот синдикат Lärarförbundet. „Во текот на денешниот...
1 2
Page 1 of 2