archiveАлбанија

ЕкономијаМакедонијаСиндикат

Платите на македонските просветни работници се на дното, во споредба со земјите во регионот

Македонските просветни работници од претшколската возраст, основните и средните училишта, заостануваа зад нивните колеги од регионот во однос на големината...
1 2
Page 1 of 2