archiveалијанса за албанците

МакедонијаСиндикат

Алијансата на Албанците го поддржува штрајкот на просветните работници

Алијансата на Албанците го поддржува  најавениот штрајк на просветните работници и бара одговорност за состојбите во образованието од Демократската унија...