archiveАлуминиј

СветСветот на работникотСиндикат

Уште стотина работници на „Алуминиј“ останале без работа

Независниот синдикат на вработените во Алуминиј ги повикал претставниците на властите во Босна и Херцеговина и претставниците на Република Хрватска...