archiveАмазон

ЕкономијаСветСветот на работникот

Амазон ќе вработи уште 100.000 работници

Американскиот дигитален гигант „Амазон“ денеска соопшти дека ќе ангажира дополнителни 100.000 работници во САД и Канада за да бидат во...
1 2 3 4
Page 1 of 4