Амандманска расправа за ребалансот на Буџетот на Комисијата за финансирање и буџет

На седмиот ден од амандманската расправа за Предлог-ребалансот на Буџетот за 2022 година на Комисијата за финансирање и буџет, до попладнево беа

Прочитај повеќе

Продолжува амандманската расправа за ребалансот на Буџетот

Собраниската комисија за финансирање и буџет денеска треба да ја продолжи амандманската расправа по ребалансот на Буџетот. Во текот на

Прочитај повеќе

Амандманска расправа за ребалансот на Буџетот на Комисијата за финансирање и буџет

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска во 11 часот, ќе  продолжи со амандманската расправа за ребалансот на Буџетот, во

Прочитај повеќе