- Advertisement -

archiveамбиент

ЕкономијаМакедонија

Стопанска Комора: Потребен е стручен кадар во трговијата

Здружението на трговијата при Стопанската комора на Македонија одржа седница на која се дискутираше за тековните активности што ги презема...