archiveамерикански

ЕкономијаСвет

Американците „крпат крај со крај“ – живеат од плата до плата

Речиси еден на три американски работници остануваат без пари пред наредната плата, дури иако нивната заработка е преку 100,000 долари...
1 2 3
Page 1 of 3