- Advertisement -

archiveанкети

Анкети

КСС изготви анкетен прашалник наменет за подобрување на условите за здравствените работници

Во изминатиот период, тимот на Конфедерација на слободни синдикати на Македонија со поддршка на Европската Унија спроведува истражување на состојбата...