archiveанти-владини

Правда

Демонстрантите во Хонгконг се подготуваат за уште штрајкови наредната недела

Анти – владините демонстранти во Хонгконг се подготвуваат да започнат нови штрајкови следната недела. Луѓето во Хонгконг штрајкуваа поради законот...