- Advertisement -

archiveАтлантида

Наука

6 теории за легендарната цивилизација Атлантида: Била проголтана од Атлантикот…

Ниеден митски поим не буди толку мистерии и интересирања како Атлантида, многу напредна цивилизација која одеднаш исчезнала пред неколку илјади...