archiveатмосфера

ЗанимливостиНаука

Зад Мексиканскиот залив снимена е необична молња – еве за што се работи…

Иако Националната американска агенција за истражување на океаните и атмосферата советува луѓето да се засолнат на безбедно кога ќе забележат...