archiveбал

Занимливости

Седми хуманитарен Црвено-црн бал „Верувај и љуби”

Лајонс Клуб Зограф вечер во Скопје со почеток во 20 часот го организираат седмиот хуманитарен Црвено-црн бал “Верувај и љуби”....