archiveбанка

МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Синдикатот на Шпаркасе Банка Македонија обезбеди визири за сите вработени во банката

Синдикалната организација при Шпаркасе Банка Македонија, како дел од мерките за заштита од КОВИД-19 вирусот за сите вработени во банката...
ЕкономијаМакедонијаСветот на работникотСиндикат

МОТ и ЕБОР ја советуваат Македонија за пазарот на трудот по корона вирусот

Целта на препораките составени од заедничката работна група на Меѓународната организација на трудот (МОТ) и Европската банка за обнова и...
ЕкономијаМакедонија

Македонија најдобро се справува со кризата во регионот, посочува Светската банка во извештајот за Западен Балкан

Земјите од Западен Балкан, како и остатокот од светот, ќе бидат погодени од последиците на пандемијата на коронавирусот, а Република...
1 2 3 8
Page 1 of 8