- Advertisement -

archiveбарање плата

МакедонијаСветот на работникотСиндикат

Факти за големиот криминал во продажбата на ОХИС

Поранешните вработени во ОХИС и денеска ќе излезат да ги бараат своите работнички права и заостанатите плати. Протестот ќе започне...