- Advertisement -

archiveбарање

МакедонијаСветот на работникотСиндикат

СОНК: Влегуваме во генерален штрајк (Видео)

Советот на Самостојниот синдикат за образование, наука и култура - СОНК донесе одлука за влегување во генерален штрајк на 11...