- Advertisement -

archiveБахари

Правда

Иранската убавица доби азил од Филипинската Влада

Бахаре Заре Бахири, иранска национална и призната светска убавица, доби азил од Филипинската Влада по скоро четиринеделното чекање на меѓународниот...