archiveбезбедност и здравје при работа

МакедонијаПравда

Промена во протоколот за градинките: Во групите до 2 години може да бидат згрижени до 12 деца

На веб страницата на Владата на Република Северна Македонија (https://vlada.mk/protokoli-koronavirus) се објавени Измените и дополнувањата на општиот дел од Протоколот...