- Advertisement -

archiveберза

ЕкономијаЗанимливостиСвет

Еврото се спушти од највисокото ниво за 18 месеци

Еврото се намали во средата на меѓународните пазари од највисокото ниво за 18 месеци, додека доларот зајакна бидејќи инвеститорите не...
ЕкономијаМакедонијаПравда

Македонска берза и Централниот депозитар за хартии од вредност донираа 1.000.000 денари за Министерството за здравство

Македонска берза АД Скопје и Централниот депозитар за хартии од вредност АД Скопје донесоа одлука  за донација на наменската сметка...
ЕкономијаМакедонијаПравда

Дали Тито Беличанец знаел дека „Тетекс“ ќе пропадне и пред две недели ги продал акциите?

Волнарскиот комбинат „Тетекс“ АД Тетово преку Македонската берза информира дека Тито Беличанец, независен член на Одборот на директори  продал 4.000 акции од...