- Advertisement -

archiveбизнисмените

Правда

Државата, бизнисмените и вработените имаат обврска да ги почитуваат човековите права

Во рамките на проектот „Поттикнување на принципите за бизнис и човекови права“, денеска во хотелот „Арка“ се одржа национална „Конференција...