- Advertisement -

archiveБизнисмени

ЕкономијаМакедонијаПравда

Бранимир Јовановиќ: Срамни се барањата на одредени бизнисмени, државата да ги покриела платите за вработените кои се принудени да седат дома поради корона вирусот

„Срамни се барањата на одредени бизнисмени и економисти, државата да ги покриела платите за вработените кои се принудени да седат...