archiveБиХ

ЕкономијаСветСветот на работникотСиндикат

Компаниите во градежниот сектор се потешко доаѓаат до квалификувани работници

Претседателот на синдикатот за градежништво и индустрија за градежни материјали на БиХ, Махир Семиќ изјавил дека стопанските друштва во БиХ...
1 2
Page 1 of 2