- Advertisement -

archiveБлагоја Ралповски

ИнтервјуаМакедонијаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО)НЕМА НОВИ ЗАКОНИ ЗА РАБОТНИЦИТЕ СЕ Е ПОПУЛИЗАМ

Втор дел од ексклузивното новогодишно интервју со претседателот на Конфедерација на слободни синдикати на Македонија, Благоја Ралповски. Во прилог е...
ИнтервјуаМакедонијаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) 2020та ГОДИНА ПОРАЗИТЕЛНА ЗА РАБОТНИЧКИТЕ ПРАВА, КОЈА ПРЕРАСНУВА ВО СОЦИЈАЛНА КРИЗА

ПРВ ДЕЛ ОД ЕКСЛУЗИВНОТО НОВОГОДИШНО ИНТЕРВЈУ СО ПРЕТСЕДАТЕЛОТ НА КСС Премиерата на ова интервју е во 20:30 часот оваа вечер!...
ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(ВИДЕО) КСС ОСТАНУВА НА СТАВОТ: Ќе ја продолжиме борбата за боледување од Ковид-19 да се исплаќа 100%

Во интервјуто со Благоја Ралповски од КСС, пренесуваат дека ќе останат со ставот и дека ќе продолжат да зе борат...
ИнтервјуаМакедонијаПравдаСветот на работникотСиндикат

(Видео) КСС ОБВИНУВА: предвременото пензионирање е само популизам на власта во предизборниот период

Предвременото пензионирање актуелна тема особено пред изборниот период, во моментов воопшто не се зборува за тоа. Во интервјуто со Претседателот...