- Advertisement -

archiveбожиќен

СветСветот на работникотСиндикат

Наместо 400 бараат 1,600 евра: Штрајк на работниците во Германија

Вториот најголем синдикат во Германија, Верди кој ги претставува претежно вработените од секторот услуги, ги повикал вработените во компанијата Амазон...