archiveБоинг

ЕкономијаСветСветот на работникот

Компанијата „Боинг“ ќе им понуди доброволно платено заминување на работниците за да се справи со корона кризата

Компанијата за производство на авиони „Боинг“ ќе им понуди надоместоци и пакети за предвремено пензионирање на работниците, двајца луѓе запознени...