- Advertisement -

archiveБразилски

Правда

Точка: Болсонаро го најде виновикот: Тоа го прават невладините организации

Бразилскиот претседател Жаир Болсонаро се соочува со обвинувања дека се откажал од заштитата на „белите дробови на Земјата“ со дозволување...