- Advertisement -

archiveБраќа Миладиновци

МагазинНовости

Отврен мини ЗОО Парк во средното училиште СУГС „Браќа Миладиновци“

Денеска, во присуство наминистерката за образование и наука, Мила Царовска, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Арјанит Хоџа, , градоначалникот...