archiveБрегизт

СветСиндикат

ЕТУК: Не постои Брегзит од кој работниците би имале придобивки

Европската Конфедерација на синдикати – ЕТУК верува дека не постои Брегзит од кој работниците би имале бенефиции. Во ваквите услови,...