archiveбулевар

ЕкономијаМакедонија

Вработените на „Охис“ го блокираа булеварот кај Владата

Поранешните вработени од скопската фабрика „Охис“ и денеска излегоа на протест за да го изразат својот револт. Поради тоа, повторно...