archiveБутел

ЕкономијаМакедонијаСветот на работникот

Општина Бутел вработува…

Агенцијата за администрација објави оглас за вработување на 18 државни службеници во Општина Бутел. Се бараат помали соработници, соработници, помлади...
ЕкономијаМакедонија

Бектеши: Отварањето на Поинт ретаил парк е доказ за еднаквиот третман на инвеститорите и ќе ја зголеми атрактивноста на земјата како шопинг дестинација

Министерот за економија Крешник Бектеши присуствуваше на свеченото отварање на првиот ритеил парк во Македонија – Поинт ретаил парк. Вкупната...