Амандманска расправа за ребалансот на Буџетот на Комисијата за финансирање и буџет

Комисијата за финансирање и буџет денеска ја продолжи амандманската расправа за ребалансот на Буџетот за 2022 година, во рамките на

Прочитај повеќе

Со ребалансот се подобрува стандардот на граѓаните – за вработување 1,9 милијарди денари

Со ребалансот на Буџетот за 2022 година се обезбедуваат средства за подобрување на стандардот и условите за живот на граѓаните

Прочитај повеќе

Амандманска расправа за ребалансот на Буџетот на Комисијата за финансирање и буџет

На седмиот ден од амандманската расправа за Предлог-ребалансот на Буџетот за 2022 година на Комисијата за финансирање и буџет, до попладнево беа

Прочитај повеќе

Продолжува амандманската расправа за ребалансот на Буџетот

Собраниската комисија за финансирање и буџет денеска треба да ја продолжи амандманската расправа по ребалансот на Буџетот. Во текот на

Прочитај повеќе

Продолжува амандманската расправа за ребалансот на Буџетот на Комисијата за финансирање и буџет

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска ќе продолжи со амандманската расправа за ребалансот на Буџетот, во рамките на 38-та

Прочитај повеќе

Амандманска расправа за ребалансот на Буџетот на Комисијата за финансирање и буџет

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска во 11 часот, ќе  продолжи со амандманската расправа за ребалансот на Буџетот, во

Прочитај повеќе

Заврши општиот претрес по ребалансот на Буџетот, попладне почнува амандманската расправа

Членовите на собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска ја завршија општата расправа по Предлог-ребалансот на Буџетот, на која пратениците

Прочитај повеќе

Продолжува комисиската расправа за ребалансот на Буџетот

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска треба да ја продолжи расправата за ребалансот на Буџетот за 2022 година. За

Прочитај повеќе

Комисијата за финансирање и буџет ќе ја продолжи расправата за Ребалансот на Буџетот

Собраниската Комисија за финансирање и буџет денеска трет ден ќе расправа по Предлогот за изменување и дополнување на Буџетот на

Прочитај повеќе

Бесими: Со ребалансот на буџетот ќе се покачат платите во здравство, образование, МВР и правосудство

Министерот за финнсии, Фатмир Бесими на гостување на „Тв 24“ кажа дека со ребалансот на Буџетот, за кој деновиве се

Прочитај повеќе