archiveВардар

ЕкономијаМакедонија

Скопјеинфо: Господине извинете, но мора да си заминете!

Господине извинете, но мора да се заминете, веќе е 24 часот.  Светлата се изгаснаа, а гостите продолжија со дискусијата и...